Shanti Akupunktio matto / piikkimatto (65 x 41 cm, Tummanvihreä)

28,50 

Varastossa

Toimitusaika 4-7 päivää

Tuotetunnus (SKU): 4629 Osasto:

Tuotteillamme on normaali 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaaksesi tuotteen sen tulee käyttämätön ja avaamattomassa myyntipaketissa. Lisää tietoa löytyy palautus ja-toimitusehdoistamme.

Kuvaus

Shanti Akupunktio Matto – Ratkaisu Stressin, lihasjännityksen ja kivun helpotukseen. Piikkimatto on suunniteltu niin että se kohdistaa painetta lihaksiin, näin lihas rentoutuu ja parantuu nopeammin.
Tehty korkealuokkaisista materiaaleista tässä matossa on tuhansia akupunktio pisteitä jotka aktivoivat kehon normaalia paranemista. Kun makaat matolla akupunktio pisteet aktivoivat verenkiertoa, vapauttavat endorfiineja, helpottaa kipua, jännitystä ja stressiä. Matto auttaa myös parantamaan unta, rentoutumalla ja vähentämällä ahdistusta.
Akupunktio matto on täydellinen niille jotka kärsivät kroonisesta kivusta ja jännityspääkivusta. Se on myös täydellinen niille ihmisille jotka kärsivät stressistä, ahdistuksesta tai univaikeuksista.
Tämä matto on helppo käyttää, makoile siinä vain 15-20 minuuttia päivässä ja vaihda asentoa osuaksesi niihin kohtiin jotka tuntuvat kireiltä ja kipeiltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tekniset tiedot

  • Maton koko keskimäärin 65 x 41 cm
  • Piikkipinnan pinta-ala keskimäärin 55 x 38 cm (230 naulojen lukumäärä = 6210 naulaa)
  • Materiaali Puuvilla
  • Materiaali (naulat) Muovi
  • Väri Musta / Valkoiset naulat
  • Maton paino keskimäärin 400-450 g