LEGO NINJAGO Spinjitzu-räjäytin – Lloyd

45,20 

LEGO NINJAGO Spinjitzu-räjäytin – Lloyd 70687

Varasto loppu

Toimitusaika 4-12 päivää

Tuotetunnus (SKU): 50528 Osasto:

Tuotteillamme on normaali 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaaksesi tuotteen sen tulee käyttämätön ja avaamattomassa myyntipaketissa. Lisää tietoa löytyy palautus ja-toimitusehdoistamme.

Kuvaus

Tämä yhden hahmon sisältävä Spinjitzu-räjäytin – Lloyd -setti (70687) on täydellinen roolileikeistä ja rakennussarjoista innostuville pienille ninjoille. Innovatiivisen ninjalelun parissa lapset pääsevät uppoutumaan mielikuvitusleikkeihin ja kouluttumaan NINJAGO Lloydia Spinjitzu-mestariksi.

Hauska, interaktiivinen NINJAGO-tarvikesetti
LEGO NINJAGO setti sisältää loputtomasti palikoista rakennettavia NINJAGO-seikkailuja. Lapset voivat asettaa Lloyd Burstin hahmon spinneriin, painaa laukaisualustan painiketta ja laukaista hänet keskelle toimintaa. Mahtava NINJAGO-leikki yksin tai ystävien kanssa.

Järisyttävän upea LEGO NINJAGO Spinjitzu rakennussarja
LEGO ninjasetit vievät lapset suoraan fantasiamaailmaan, jossa he voivat leikkiä olevansa suosikkininjojaan ja taistella pahuuden voimia vastaan. Nämä ninjalelut sisältävät ninjojen aseita, suihkareita, lohikäärmeitä ja rakennettavia hahmoja, jotka saavat lapset lumoihinsa.

– Lasten NINJAGO-rakennussarja, joka sisältää Spinjitzu-spinnerin ja Lloyd-hahmon valmiina toimintaleikkeihin. Lapset viihtyvät interaktiivisen LEGO NINJAGO Spinjitzu rakennussarjan parissa.

– Ninjalelusetti sisältää Spinjitzu-spinnerin, laukaisualustan ja LEGO Lloyd-ninjan minihahmon. Lapset auttavat NINJAGO Lloydia kehittymään Spinjitzu-mestariksi ja muuntumaan ninja-aseeksi.

– Tämä on kesäkuussa 2020 julkaistava LEGO Spinjitzu -keräilysetti, jossa Lloyd Burst -hahmon voi asettaa Spinjitzu-spinneriin ja kaukaista ninjan lentoon kohti uusia NINJAGO -seikkailuja.

– Tämä 48-osainen hieno lelu sopii palkitsevaksi rakennustehtäväksi 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös erinomainen lasten syntymäpäivä- tai yllätyslahja. Hahmo ja ninjalelu innostavat luovaan roolileikkiin.

– Kätevä ja mielettömän hieno NINJAGO-setti kotiin ja pienen ninjan mukaan matkalle reissussa tapahtuviin ninjaseikkailuihin. Spinnerin korkeus on 7 cm, pituus 10 cm ja leveys 7 cm.

– Hauskassa lelussa ja rakennettavassa hahmossa ei tarvita paristoja. Pienen ninjan mielikuvitus riittää, eikä Lloydin tarvitse pitää taukoa jännittävissä NINJAGO Spinjitzu -seikkailuissaan.

– Täydellinen LEGO NINGAGO Spinjitzu rakennussarja lapsille. Selkeiden ohjeiden avulla ninjalelu on hetkessä valmis Lloydin NINJAGO Spinjitzu -seikkailuihin.

– LEGO rakennussarjat ovat lasten pääsylippu jännittävään fantasiamaailmaan, jossa ninjafanit voivat keksiä omia tarinoitaan ja hioa Spinjitzu-taitojaan.

– LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan. Varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta, niin Maassa kuin NINJAGO Cityssäkin.

– LEGO palikoita ja osia testataan väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. LEGO takaa mielenrauhan, sillä LEGO hahmot ja rakennussarjat ovat taatusti turvallisia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot
Kestävän kehityksen sertifikaatitForest Stewardship Council (FSC) Mix
TuotetyyppiRakennuspakkaus
Tuotteen väriMonivärinen
Suositeltu ikä (min)6 vuosi/vuosia
Osien määrä48 kpl
Tukee ääniefektejäEi
MateriaaliMuovi
Käyttö perustuuPiirretty
Ehdotettu sukupuoliPoika/tyttö
Suositeltu ikä (max)99 vuosi/vuosia
AlkuperämaaTšekin tasavalta
Julkaisupäivä01/06/2020
Pakkauksen leveys282 mm
Pakkauksen syvyys540 mm
Pakkauksen korkeus78,5 mm
Pakkauksen paino95 g
PakkaustyyppiLaatikko
Leluhahmot sisältyvätKyllä
Sisältää paristotEi
Vaatii kokoamisenKyllä
Myyjän koodi95030035
ASINB0813Q5K31
EU TSD -varoitusEi alle 36-kuukauden ikäisille lapsille, Ei sovellettavia varoituksia
Varoitus tukehtumisvaarastaPieniä osia
Tarvitsee patteritEi