LEGO Harry Potter Hyökkäys Kotikoloon

197,00 

LEGO Harry Potter Hyökkäys Kotikoloon 75980

Varasto loppu

Toimitusaika 4-12 päivää

Tuotetunnus (SKU): 51746 Osasto:

Tuotteillamme on normaali 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaaksesi tuotteen sen tulee käyttämätön ja avaamattomassa myyntipaketissa. Lisää tietoa löytyy palautus ja-toimitusehdoistamme.

Kuvaus

LEGO Harry Potter Hyökkäys Kotikoloon (75980) vie suoraan mielikuvitusleikkeihin ja nukkekotimaisiin roolileikkeihin. Se herättää eloon Harry Potter -saagan dramaattisimmat tapahtumat.

Onnistuvatko kuolonsyöjät polttamaan Kotikolon?
Kotikolossa on niin paljon tekemistä ja tutkittavaa, että yksityiskohtaisen nukkekodin toisen puoliskon saa auki. Siellä on reilusti leikkitilaa. Sisältää kahdeksan minihahmoa, joilla leikki voi alkaa heti. Lapset voivat toteuttaa kuuluisan tarinan, jossa taloon hyökkäävät pahat kuolonsyöjät, Bellatrix Lestrange ja Fenrir Harmaaselkä. Talo tuhoutuu tulipalossa, jota voi leikkiä tulielementeillä.

Näin valitset parhaan lahjan Harry Potter -fanille
Jos etsit todella suosittua rakennuslelua, LEGO Harry Potter setit perustuvat tunnettujen elokuvien jännittäviin kohtauksiin. Setit tuovat Harry Potterin velhomaailman lasten ulottuville keräiltävien minihahmojen, tuttujen paikkojen ja huikeiden toimintojen avulla.

– LEGO Harry Potter Hyökkäys Kotikoloon (75980) sisältää kaikkien tunteman talon, joka herää täyteen maagiseen toimintaan lasten käsissä. Talon voi koristella joulujuhlaa varten, ja leikeissä voi muistella myös pelottavaa hetkeä, jolloin talo palaa maan tasalle.

– Mukana kahdeksan LEGO minihahmoa – Ron, Ginny, Arthur ja Molly Weasley, Nymphadora Tonks, Bellatrix Lestrange, Fenrir Harmaaselkä ja Harry Potter – sekä paljon toimintoja ja tarvikkeita sekä ainutlaatuisia tulielementtejä.

– Tarjolla on hupia, jännitystä ja seikkailua, kun nuoret pääsevät tutkimaan toiminnantäytteistä Kotikoloa ja taistelevat kuolonsyöjiä vastaan, kun nämä yrittävät siepata Harryn sytyttämällä talon tuleen.

– Tämä keräiltävä LEGO Harry Potter nukkekoti on mahtava syntymäpäivä- tai joululahja. Se innostaa, viihdyttää ja inspiroi 9 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt loputtomiin roolileikkeihin ja seikkailuihin.

– Wesleyn talon on 34 cm korkea, 22 cm leveä ja 18 cm syvä. Suurikokoinen ja yksityiskohtainen lelusetti soveltuu täydellisesti leikkeihin ja näyttää hyvältä lastenhuoneessa.

– Tässä upeassa rakennuslelussa ei tarvita paristoja – lapset saavat nauttia taikuudesta ja loputtomista Harry Potter -seikkailuista.

– Selkeät ohjeet takaavat palkitsevan rakennuskokemuksen. Mielikuvitusleikki voi alkaa heti, kun pakkaus on avattu.

– LEGO Harry Potter setit sisältävät suosittujen elokuvien suosikkihahmoja, huikeita ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja. Ne ovat toivelahjoja lapsille, jotka haluavat kokea elokuvien taian.

– LEGO rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958. Taikuutta ei tarvita!

– LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit ja ovat täysin turvallisia pienelle velhollesi tai jästillesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot
Kestävän kehityksen sertifikaatitForest Stewardship Council (FSC) Mix
TuotetyyppiRakennuspakkaus
Tuotteen väriMonivärinen
Suositeltu ikä (min)9 vuosi/vuosia
Osien määrä1047 kpl
Tukee ääniefektejäEi
Käyttö perustuuElokuva
Ehdotettu sukupuoliPoika/tyttö
Suositeltu ikä (max)99 vuosi/vuosia
Julkaisupäivä01/06/2020
Pakkauksen leveys378 mm
Pakkauksen syvyys354 mm
Pakkauksen korkeus94 mm
Pakkauksen paino1,56 kg
PakkaustyyppiLaatikko
Leluhahmot sisältyvätKyllä
Myyjän koodi95030035
EU TSD -varoitusEi alle 36-kuukauden ikäisille lapsille
Varoitus tukehtumisvaarastaPieniä osia