LEGO Creator Expert Fiat 500

153,30 

LEGO Creator Expert Fiat 500 10271

Varasto loppu

Toimitusaika 4-12 päivää

Tuotetunnus (SKU): 49294 Osasto:

Tuotteillamme on normaali 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaaksesi tuotteen sen tulee käyttämätön ja avaamattomassa myyntipaketissa. Lisää tietoa löytyy palautus ja-toimitusehdoistamme.

Kuvaus

Tämä LEGO Creator Expert Fiat 500 malliauto (10271) esittää klassikkoautojen todellista ikonia. Nuoret ja aikuiset fanit nauttivat tämän mallisarjan tarjoamasta haastavasta rakennuskokemuksesta. Rakennussarja perustuu 1960-luvun lopulla julkaistuun legendaariseen Fiat 500F -malliin. Lukuisiin aitoihin ja yksityiskohtaisiin LEGO palikoihin on helppo ihastua: Autossa on matkalaukkuteline matkalaukkuineen, yksityiskohtainen sisätila ja avattava kattoluukku, konepelti ja takaluukku sekä avattavat ovet. Klassikkoautomalli sopii täydellisesti italialaiseen teemaan. Se sisältää taitettavan maalaustelineen ja siveltimen, paletin ja ”miniatyyrimaalauksen” autosta kuuluisan Colosseumin edustalla Roomassa.

Rakennusleluja, jotka herättävät innostuksen
LEGO Creator Expert rakennussarjat sopivat kaikille kiinnostavista asioista innostuville aikuisille ja nuorille. Creator Expert -sarjan edistykselliset LEGO setit tempaavat mukaansa nostalgisiin tunnelmiin. Pakene arkea, ilmaise itseäsi ja nauti luovista ja yllättävistä rakennushaasteista. Klassikkoautot, aidot rakennukset, huvipuistolaitteet ja sarjan muut tuotteet lumoavat. Niin ja joskus lapset käyttävät niitä leluina!

– Rakenna edistyksellinen LEGO Creator Expert Fiat 500 automalli ja nauti ”La Dolce Vitasta”. Malli henkii italialaista tunnelmaa ja on täynnä yksityiskohtaisia LEGO palikoita, joiden rakentamiseen nuoret ja aikuiset heittäytyvät mielellään. Näitä malleja voi esitellä ylpeydellä.

– Tähän malliin kuuluu matkatavarateline, matkalaukku, yksityiskohtainen sisätila, moottori, vararengas ja avattava kattoluukku, konepelti ja takaluukku sekä avattavat ovet. Mukana on myös ”maalaus” autosta Colosseumin edustalla täydentämään italialaista tunnelmaa.

– Tämä edistyksellinen setti kuuluu upeaan aitojen LEGO automallien ja muiden maailmankuulujen esineiden kokoelmaan. Sarjan rakentamisen parissa voi nauttia rentouttavasta ”omasta ajasta” – ja esineet keräävät katseet näytteillä.

– Enemmän rakennuskokemusta keränneille nuorille ja aikuisille tämä 960-osainen Fiat 500 -automalli on toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja tai yllätys tärkeänä päivänä.

– Tämä rakennettava malli on 11 cm korkea, 24 cm pitkä ja 11 cm leveä. Se kerää katseet itsenäisenä koristeena tai osana suurempaa LEGO settien kokoelmaa.

– Leluautot toimivat paristoilla, mutta tämä keräilyesine toimii puhtaalla mielikuvituksella ja luovuudella.

– Mukana olevissa rakennusohjeissa on alkuperäisten mainosmateriaalin tunnelmaa. Ne sisältävät hauskoja faktoja oikeasta autosta, Fiatin yrityshistoriaa ja tämän klassikkoautomallin luoneen LEGO suunnittelijan haastattelun.

– Aikuisille ja nuorille suunnatut LEGO Creator Expert rakennussarjat ovat haastavia rakennelmia. Ne perustuvat asioihin, joihin ihmiset suhtautuvat intohimoisesti, kuten klassikkoautoihin, aitoihin rakennuksiin ja huvipuistolaitteisiin.

– LEGO palikoita on testattu vuodesta 1958 lähtien alan tiukimpien standardien mukaan, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti – joka kerta.

– The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO osia varmistaakseen, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot
Kestävän kehityksen sertifikaatitForest Stewardship Council (FSC) Mix
TuotetyyppiRakennuspakkaus
Tuotteen väriMonivärinen
Suositeltu ikä (min)16 vuosi/vuosia
Osien määrä960 kpl
Tukee ääniefektejäEi
Ehdotettu sukupuoliPoika/tyttö
Suositeltu ikä (max)99 vuosi/vuosia
Julkaisupäivä01/06/2020
Pakkauksen leveys282 mm
Pakkauksen syvyys480 mm
Pakkauksen korkeus74 mm
Pakkauksen paino1,07 kg
PakkaustyyppiLaatikko
Leluhahmot sisältyvätEi
Myyjän koodi95030035
EU TSD -varoitusEi alle 36-kuukauden ikäisille lapsille
Varoitus tukehtumisvaarastaPieniä osia