Meistä

Yritysesittely

Outlike.fi sivustolta voit tilata maahantuomiamme ja myös valmistamiamme tuotteita. Verkostomme kautta saat tuotteet suoraan kotiisi toimitettuna, tuotevalikoimamme kasvaa kokoajan joten jos et löydä jotain tuotetta niin tule myöhemmin käymään uudestaan tai anna vinkki Ota yhteyttä sivulla niin katsomme mitä voimme tehdä.

Ekologisuus on tärkeä osa liiketoimintaamme, joten kaikki postikulut ovat hiilihyvitettyjä. Annamme sinulle myös mahdollisuuden hyvittää koko tuotteen valmistuksesta syntynyt hiilijalanjälki lisäämällä hiilineutraali tuotteen ostoskoriisi. Hiilineutraali tuote arvioi tuotteesta syntyneen hiilen määrän tuotteen painon ja kategorian perusteella. Tätä tietoa hyödyntämällä laskemme hiilihyvityksen tuotteelle. Valitsemme 2 kertaa vuodessa sertifioidun tuottoa tavoittelemattoman hyväntekeväisyysjärjestön joka katsoo että rahat käytetään hyvään. Julkaisemme tiedot keräyksistä omassa blogissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Outlike on Riverpath Oy:n omistama tavaramerkki.

Riverpath Oy on 100% suomalaisomisteinen perheyritys, se perustettiin vuonna 2019 ja keskittyi alkuvuodet EU tavarakauppaan ja maahantuontiin. Vuonna 2020 perustettiin Outlike.fi verkkokauppa joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita tuotteita ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Toimistomme sijaitsee Lohtajalla ja Riverpath Oy:n Y-tunnus on 2986935-9, VAT FI29869359

Postiosoite: Riverpath Oy, Vattajantie 71 68230 Lohtaja

Sähköpostit: asiakastuki(at)outlike.fi, myynti(at)outlike.fi


Arvot

Luonto

Luonto on tärkeä osa elämäämme joten haluamme sen näkyvän siinä mitä teemme elääksemme. Hiilihyvitämme automaattisesti kaikki kuljetukset. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden hyvittää ostamasi ostoksen hiilijalanjäljen helposti sivullamme. Lisäksi tarkoituksenamme on kehittää verkkokauppamme valikoimaa ulkoiluun ja hyvinvointiin.

Erilaisuus

Ostamisen pitää olla helppoa ja turvallista. Meiltä löydät myös niitä tuotteita mitä ei aina Suomalaisista kaupoista löydykään. Kaikilla uusilla tuotteilla on vähintään vuoden takuu ja ne tulevat aina Euroopan varastoiltamme.

Visio

Kotimaa

Kasvattaa kotimaan varaston kokoa lähivuosina, työllistää kaksi ihmistä kokopäiväisesti ja näin tarjota nopeampia toimitusaikoja.

Hiilineutraali ostaminen

Tavoitteenamme on mahdollistaa hiilineutraali ostaminen myös etäkaupassa. Tämä voidaan mahdollistaa hyvittämällä tuotteen hiilijalanjälki ja lyhentämällä toimitusketjuja

Vieritä ylös