Yrityksestämme

Outlike.fi sivustolta voit tilata maahantuomiamme ja myös valmistamiamme tuotteita. Verkostomme kautta saat tuotteet suoraan kotiisi toimitettuna, tarkoituksena on kasvattaa tuotevalikoimaamme joten jos et löydä jotain tuotetta niin tule myöhemmin käymään uudestaan tai anna vinkki Ota yhteyttä sivulla niin katsomme mitä voimme tehdä.

Ekologisuus on tärkeä osa liiketoimintaamme, joten kaikki postikulut ovat hiilihyvitettyjä. Annamme sinulle myös mahdollisuuden hyvittää koko tuotteen valmistuksesta syntynyt hiilijalanjälki lisäämällä hiilineutraali tuotteen ostoskoriisi. Hiilineutraali tuote arvioi tuotteesta syntyneen hiilen määrän tuotteen painon ja kategorian perusteella. Tätä tietoa hyödyntämällä laskemme hiilihyvityksen tuotteelle. Valitsemme 2 kertaa vuodessa sertifioidun tuottoa tavoittelemattoman hyväntekeväisyysjärjestön joka katsoo että rahat käytetään hyvään. Julkaisemme tiedot keräyksistä omassa blogissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Outlike on Riverpath Oy:n omistama tavaramerkki.

Outlike At Outlike.fi you can buy outdoor equipment and products that our company has designed. Outlike is a brand owned by Riverpath Oy. Riverpath Oy was founded in 2019 and has its head office in Lohtaja, the organization number is 2986935-9, VAT FI29869359

Yhteystiedot

Sähköposti: support@outlike.fi
Osoite: Vattajantie 71, 68230 Lohtaja, Finland.

Vieritä ylös