LEGO DUPLO Kaupunki Tutustu kiinalaiseen kulttuuriin

90,50 

LEGO DUPLO Kaupunki Tutustu kiinalaiseen kulttuuriin 10411 Rakennuslelusetti (124 osaa)

Varasto loppu

Toimitusaika 4-12 päivää

Tuotetunnus (SKU): 53523 Osasto:

Tuotteillamme on normaali 30 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaaksesi tuotteen sen tulee käyttämätön ja avaamattomassa myyntipaketissa. Lisää tietoa löytyy palautus ja-toimitusehdoistamme.

Kuvaus

LEGO DUPLO Kaupunki Tutustu kiinalaiseen kulttuuriin (10411) setin parissa yli 2-vuotiaat voivat uppoutua tuntikausiksi hauskoihin leikkeihin, joiden lomassa opitaan uutta. Palikoista rakennettava hurmaava setti sisältää kahvilan, temppelin ja aktiviteettikeskuksen rakennelmat aitoine yksityiskohtineen.

Opettavainen lelu täynnä hupihetkiä
Perheen pienimmistä on kiva tutkia setin lukuisia yksityiskohtia yhä uudelleen ja uudelleen. Lapset voivat siemailla kupposen teetä pöydän ääressä kahvilassa, jossa tarjoillaan perinneherkkuja. Lapset tutkivat hauskoja yksityiskohtia, kuten mykyjä ja höyrykeitintä, söpöä pandalelua bambunversoineen sekä hehkuvaa kanilyhtyä.

Leikeissä opitaan uusia taitoja
Tämä setti innostaa monipuolisten mielikuvitusleikkien pariin. Setin avulla vanhemmat voivat tutustuttaa lapset kiinalaiseen kulttuuriin ja perinteisiin kivalla tavalla. Kattoikkunan koriste kuvastaa jin‑ ja jang-symboleiden toista puolta. Aktiviteettikeskuksessa on naamioita, kynän ja musteen sisältävä tarvikesetti, xiangqi-pelilauta ja ruan-soitin, jotka kaikki edustavat kiinalaisia perinteitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tekniset tiedot

Tuotetiedot